Книги » Новинки » Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль.
Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль.
Fb2

Книга Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. Маріанна Коченгіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль.
ISBN: 978-617-09-2576-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. fb2

Короткий зміст книги Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. - Маріанна Коченгіна

Зошит містить навчальні вправи до підручника «Літературне читання» для 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (автори Коченгіна М. В., Коваль О. А.).
Завдання зошита призначені для повторення і закріплення матеріалу підручника, а також творчих можливостей дітей. Пропоновані в зошиті вправи забезпечать індивідуальний і диференційований підхід під час вивчення літературного читання.
Зошит призначений для організації роботи четвертокласників на уроці та самостійної роботи учнів під час виконання домашніх завдань. На сторінці ви можете завантажити книгу Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Маріанна Коченгіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Літературне читання. Робочий зошит. 4 клас. Для ЗНЗ з навчанням російською мовою. До підручника М. В. Коченгіної, О. А. Коваль. - Маріанна Коченгіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам