Книги » Новинки » Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків
Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків
Fb2

Книга Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків Вікторія Бескора, Лариса Сєрих, Вікторія Чуркіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків
ISBN: 978-617-09-3036-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків fb2

Короткий зміст книги Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків - Вікторія Бескора, Лариса Сєрих, Вікторія Чуркіна

Методичний посібник містить розробки уроків з мистецтва для 8 класу, розгорнуте календарне планування, презентації до уроків, аудіозаписи музичних творів, тести для проведення тематичного контролю та приклади практичних завдань з перевірки набутих учнями знань.
Зміст посібника відповідає новій чинній програмі курсу «Мистецтво» для 8 класу. Також книга містить теоретичні відомості щодо організації та проведення уроків.
Видання призначене для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів усіх рівнів. На сторінці ви можете завантажити книгу Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Вікторія Бескора, Лариса Сєрих, Вікторія Чуркіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків - Вікторія Бескора, Лариса Сєрих, Вікторія Чуркіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
Учора, 08:44
Книга "Мистецтво. 8 клас. Конспекти уроків" від Вікторії Бескора, Лариси Сєрих та Вікторії Чуркіної є чудовим ресурсом для педагогів, які прагнуть зробити уроки більш цікавими та змістовними. Конспекти містять не лише теоретичні матеріали, а й практичні поради, що допомагають ефективно залучити учнів до вивчення мистецтв. Рекомендую цю книгу всім учителям, які хочуть урізноманітнити свої заняття!
Правовласникам