Книги » Новинки » Виховна година. 8 клас
Виховна година. 8 клас
Fb2

Книга Виховна година. 8 клас О. Токар, Н. Могила, І. Маланова скачать fb2

Назва: Електронна книга Виховна година. 8 клас
ISBN: 978-617-09-2839-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Виховна година. 8 клас fb2

Короткий зміст книги Виховна година. 8 клас - О. Токар, Н. Могила, І. Маланова

У виданні представлені розробки тематичних виховних годин з учнями 8 класу. Мета посібника — допомогти класному керівникові урізноманітнити і збагатити власну педагогічну діяльність, згуртувати колектив класу, виховати в учнів духовні чесноти, подати необхідну інформацію в цікавій і невимушеній формі.
Ця книга стане цінним помічником для вчителя, який прагне тематично збагатити виховні години, налагодити дружні стосунки між дітьми, налаштувати їх на творчість.
Видання рекомендовано класним керівникам. На сторінці ви можете завантажити книгу Виховна година. 8 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Виховна година. 8 клас належить до жанру Виховна робота. Електронна книга автора О. Токар, Н. Могила, І. Маланова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Виховна година. 8 клас - О. Токар, Н. Могила, І. Маланова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
18 вересня 2024 09:22
Книга "Виховна година. 8 клас" авторів О. Токар, Н. Могила та І. Маланова є цінним ресурсом для вчителів та учнів, адже містить актуальні теми та практичні завдання, які сприяють розвитку соціальних навичок і критичного мислення. Її матеріали допомагають формувати моральні цінності та виховувати свідомих громадян. Однозначно рекомендую для використання в навчальному процесі!
Правовласникам