Книги » Новинки » Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання
Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання
Fb2

Книга Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання Ірина Гусельникова скачать fb2

Назва: Електронна книга Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання
ISBN: 978-617-09-2617-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання fb2

Короткий зміст книги Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання - Ірина Гусельникова

Видання «Ми — українці» призначене для учнів 1 класу і може використовуватися як додатковий матеріал у реалізації програми «НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ» на уроках та в позаурочний час. Пізнавальна інформація про державу для маленьких громадян України подана у формі різноманітних ігрових завдань та текстів для читання – цікавинок. На учнів чекають тематичні лабіринти, ребуси, кросворди, шифровки.
Пропоновані завдання сприяють розвитку логічного мислення, концентрації уваги, тренуванню пам’яті, опануванню навичок читання та вмінню працювати з текстом. Кольорові ілюстрації та фотоматеріали зацікавлять дитину фактами з історії нашої країни та сприяють розвитку творчих здібностей учнів. На сторінці ви можете завантажити книгу Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ірина Гусельникова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання - Ірина Гусельникова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
Учора, 10:44
Книга "Ми — українці. 1 клас. Зошит з патріотичного виховання" від Ірини Гусельникової є відмінним матеріалом для формування національної свідомості у молодших школярів. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання сприяють розвитку патріотичних почуттів і любові до рідної країни. Рекомендую для використання в навчанні!
Правовласникам