Книги » Новинки » Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас
Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас
Fb2

Книга Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас Антоніна Назаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас
ISBN: 978-617-09-2784-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас - Антоніна Назаренко

Зошит складено відповідно до програми для загальноосвітніх навчальних закладів (2011 р. зі змінами) та підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка «Математика» для 2 класу.
Посібник є логічним доповненням підручника. У зошиті представлена система різноманітних тренувальних завдань до кожної теми. Важлива роль у доборі завдань відводиться множенню та діленню, зв’язку між діями, таблицям множення та ділення, розв’язанню задач тощо.
Автор приділяє достатньо уваги роботі з геометричним матеріалом, роботі з площинними і об’ємними фігурами. Призначено для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів початкової школи.
Для вчителів пропонується безкоштовний електронний додаток «Методичні рекомендації». На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Антоніна Назаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. 2 клас - Антоніна Назаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
Учора, 11:44
Робочий зошит з математики для 2 класу авторів М. В. Богдановича та Г. П. Лишенка, підготовлений Антоніною Назаренко, є чудовим доповненням до підручника. Він містить різноманітні завдання, що сприяють розвитку логічного мислення та практичних навичок у дітей. Інтерактивний підхід робить навчання цікавим і захоплюючим.
Правовласникам