Книги » Новинки » Природознавство. 4 клас. Розробки уроків
Природознавство. 4 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Природознавство. 4 клас. Розробки уроків Ксенія Шевченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Природознавство. 4 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-2463-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Природознавство. 4 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Природознавство. 4 клас. Розробки уроків - Ксенія Шевченко

Посібник складений відповідно до програми курсу «Природознавство» для загальноосвітніх навчальних закладів та посібника для учнів «Природознавство: Робочий зошит. 4 клас. (Діптан Н. В. — Х.: Вид-во «Ранок», 2015).
На уроках пропонується використання за необхідності карток-схем, ілюстративного матеріалу, карт, карток для індивідуальної роботи, а також презентацій, що розташовані на скретч-карті, яка додається безкоштовно до посібника.
Призначено для вчителів початкової школи, методистів, вихователів групи подовженого дня, а також для студентів вищих педагогічних навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Природознавство. 4 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Природознавство. 4 клас. Розробки уроків належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ксенія Шевченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Природознавство. 4 клас. Розробки уроків - Ксенія Шевченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
Учора, 14:11
Книга "Природознавство. 4 клас. Розробки уроків" Ксенії Шевченко є чудовим посібником для вчителів, яка містить багато креативних ідей та практичних завдань для навчання учнів. Її структурування та доступність матеріалу роблять процес навчання цікавим і продуктивним. Рекомендую всім, хто прагне зробити уроки природознавства більш захоплюючими!
Правовласникам