Книги » Новинки » Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас
Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас
Fb2

Книга Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас Ольга Тагліна, Галина Іванова скачать fb2

Назва: Електронна книга Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас
ISBN: 978-617-09-2496-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас fb2

Короткий зміст книги Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас - Ольга Тагліна, Галина Іванова

Пропонований зошит містить 4 контрольні роботи та 8 самостійних робіт. Завдання подано у двох варіантах. Кожна контрольна робота складається з восьми завдань двох типів: 1) завдання закритого типу, які передбачають вибір однієї правильної відповіді; 2) завдання відкритого типу, що виконуються без опори на запропоновані варіанти відповідей.
Завдання № 1-6 контрольної роботи оцінюються одним балом, завдання №7-8 — трьома балами. Кожна самостійна робота містить чотири завдання. Завдання №1 самостійної роботи оцінюється двома балами, №2-3 — трьома балами, №4 — чотирма балами. Зміст відповідає орієнтовним вимогам до оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти.
Зошит має зручну для користування форму. Кожен варіант є окремим блоком сторінок. Посібник можна розшити й отримати два окремих зошити. На сторінці ви можете завантажити книгу Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ольга Тагліна, Галина Іванова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень. 3 клас - Ольга Тагліна, Галина Іванова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
Учора, 14:22
Книга "Я у світі. Зошит для контролю навчальних досягнень" авторів Ольги Тагліної та Галини Іванової є чудовим інструментом для стимулювання навчального процесу у третьому класі. Зошит містить різноманітні завдання, які сприяють розвитку критичного мислення та творчих навичок у дітей. Яскравий дизайн та доступна подача матеріалу роблять навчання цікавим і захоплюючим.
Правовласникам