Книги » Новинки » Funny Holidays. Level 2. Summer
Funny Holidays. Level 2. Summer
Fb2

Книга Funny Holidays. Level 2. Summer Марина Куварзіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Funny Holidays. Level 2. Summer
ISBN: 978-617-09-2808-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Funny Holidays. Level 2. Summer fb2

Короткий зміст книги Funny Holidays. Level 2. Summer - Марина Куварзіна

Посібник призначений для занять молодших школярів англійською мовою під час літніх канікул. Виконання лише одного завдання з цієї книжки на день дозволить учням не переривати процес вивчення англійської, повторити протягом літа засвоєні лексичні й граматичні теми та бути підготовленими до продовження навчання. Завдяки ігровій формі вміщених завдань дітям буде легко й цікаво займатися за посібником. Матеріал видання відповідає чинній програмі з іноземних мов, затвердженій Міністерством освіти і науки України.
Для учнів, що вивчають англійську мову протягом двох років, та їх батьків. На сторінці ви можете завантажити книгу Funny Holidays. Level 2. Summer в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Funny Holidays. Level 2. Summer належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Марина Куварзіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Funny Holidays. Level 2. Summer - Марина Куварзіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
18 вересня 2024 17:33
Книга "Funny Holidays. Level 2. Summer" Марини Куварзіної – це чудовий спосіб зробити вивчення англійської мови веселим та захоплюючим! Яскраві ілюстрації та цікаві історії про літні канікули роблять читання приємним і надихаючим. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити свої мовні навички в ігровій формі!
Правовласникам