Книги » Новинки » Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект
Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект
Fb2

Книга Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект Алла Іонцева скачать fb2

Назва: Електронна книга Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект
ISBN: 978-617-09-2952-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект fb2

Короткий зміст книги Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект - Алла Іонцева

Навчально-моніторинговий комплект з хімії складається з «Навчального зошита», вкладки «Заліковий зошит» та інтернет-додатка, відповідає новій програмі з хімії для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів і містить матеріал І семестру.
У «Навчальному зошиті» матеріал розподілено за уроками. У кожному уроці виділено рубрики: «Теоретичний матеріал», «Розв’язуємо в класі». «Розв’язуємо вдома». Рубрика «Теоретичний матеріал» містить стислий виклад теоретичних матеріалів, які повинні засвоїти учні під час вивчення певної теми. У рубриках «Розв’язуємо в класі» і «Розв’язуємо вдома» подано практичні завдання і виділено місце для їх розв’язання.
Вкладка «Заліковий зошит» містить самостійні та контрольні роботи.
Інтернет-додаток дозволяє порівняти результати самоконтролю учня і контролю його навчальних досягнень учителем та отримати рекомендації для учня щодо вдосконалення його знань, умінь і навичок з хімії. Комплект призначений для учнів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів.
Видання можна використовувати в комплекті з будь-яким підручником хімії для 8 класу. На сторінці ви можете завантажити книгу Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект належить до жанру Неорганічна хімія. Електронна книга автора Алла Іонцева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хімія. 8 клас. І семестр. Навчально-моніторинговий комплект - Алла Іонцева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
18 вересня 2024 18:55
Книга "Хімія. 8 клас. І семестр" Алли Іонцевої є чудовим навчальним посібником, який доступно пояснює складні хімічні концепції. Її структура та ілюстрації сприяють легкому засвоєнню матеріалу, що робить навчання цікавим і ефективним. Рекомендую для учнів та вчителів, які прагнуть глибше зрозуміти основи хімії.
Правовласникам