Книги » Новинки » Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
Fb2

Книга Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів Ірина Столій скачать fb2

Назва: Електронна книга Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
ISBN: 978-617-09-2461-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів fb2

Короткий зміст книги Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів - Ірина Столій

Посібник містить матеріал для різних видів контролю навчальних досягнень учнів із зарубіжної літератури. Матеріали для поточного і підсумкового контролю подаються у двох рівнозначних варіантах. Завдання диференційовані за рівнями складності. Час виконання кожної роботи поточного контролю — 10–15 хвилин (залежно від рівня підготовки учнів, мети, яку ставить перед собою вчитель), контрольної роботи — 40 хвилин.
Для підсумкового контролю пропонуються контрольні роботи у формі виконання завдань (форма 1) і у формі контрольного класного твору (форма 2).
Видання призначене для учнів 7 класу загальноосвітніх шкіл з українською мовою навчання. На сторінці ви можете завантажити книгу Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Ірина Столій повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зарубіжна література. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів - Ірина Столій
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
Учора, 19:44
Зошит для контролю навчальних досягнень учнів з зарубіжної літератури для 7 класу від Ірини Столій є чудовим допоміжним матеріалом, що допомагає систематизувати знання і закріпити вивчене. Завдання різного рівня складності сприяють розвитку аналітичного мислення та творчого підходу до літератури. Рекомендую його для використання на уроці та самостійного опрацювання!
Правовласникам