Книги » Новинки » Антипедагогічна поема. Версія 3
Антипедагогічна поема. Версія 3
Fb2

Книга Антипедагогічна поема. Версія 3 Люба Клименко скачать fb2

Назва: Електронна книга Антипедагогічна поема. Версія 3
ISBN: 978-966-8910-50-0
Мова: Українська
Видавництво: Дуліби
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Антипедагогічна поема. Версія 3 fb2

Короткий зміст книги Антипедагогічна поема. Версія 3 - Люба Клименко

От издателя:
Любовні пригоди молодої вчительки математики, озброєної великим старим циркулем, потужним почуттям гумору і непозбутнім оптимізмом. Будьте уважні – наприкінці роману на вас чекає несподіванка...
«...дорогий читачу, а точніше, дорога читачко... "Антипедагогічна поема" має різні закінчення. В тебе в руках лише один з варіантів. Якщо хочеш знати, що в інших закінченнях, купи інший примірник "Антипедагогічної поеми"».
Люба Клименко На сторінці ви можете завантажити книгу Антипедагогічна поема. Версія 3 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Антипедагогічна поема. Версія 3 належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Люба Клименко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Антипедагогічна поема. Версія 3 - Люба Клименко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
Учора, 03:44
"Антипедагогічна поема. Версія 3" Люби Клименко вражає сміливістю і відвертістю авторських думок про сучасну освіту. Книга спонукає до переосмислення традиційних підходів до навчання та виховання, викликаючи резонанс у серцях освітян і батьків. Стиль викладу простий, але глибокий, що робить читання надзвичайно захоплюючим.
Правовласникам