Книги » Новинки » Роман Віктюк
Роман Віктюк
Fb2

Книга Роман Віктюк Катерина Сліпченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Роман Віктюк
ISBN: 978-966-97234-7-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Роман Віктюк fb2

Короткий зміст книги Роман Віктюк - Катерина Сліпченко

Багато говорити про те, хто такий Роман Віктюк (нар. 1936 р.), не треба. Зараз його знають не тільки любителі театру, адже там, де він, — неодмінно експеримент, іноді на межі скандалу. Його називають генієм і провокатором, а квитків на його прем’єри не дістати. Актори на його репетиціях плачуть, проте мріють з ним працювати. Віддані шанувальники його таланту не втомлюються ним захоплюватися. Але так було не завжди — падінь у бурхливому житті Романа Віктюка було чимало, була безвість і було безгрошів’я. Як же прийшов простий львівський хлопчисько на вершину слави? Як зміг довести всім, що його театр — це Театр з великої літери, який не сплутаєш з жодним іншим театром, бо він унікальний?
У цій книжці розповідається не тільки про життя знаменитого режисера, а й про його вистави. І найголовніше, що цим оповідачем часто виступає сам Віктюк. На сторінці ви можете завантажити книгу Роман Віктюк в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Роман Віктюк належить до жанру Театр. Сценічне мистецтво. Електронна книга автора Катерина Сліпченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Роман Віктюк - Катерина Сліпченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
Сьогодні, 05:22
Книга "Катерина Сліпченко" Романа Віктюка вражає глибоким психологізмом та емоційною насиченістю. Автор майстерно передає внутрішній світ героїні, створюючи атмосферу співпереживання та розуміння. Це твір, який залишає слід у душі і змушує задуматися про складності людських стосунків.
Правовласникам