Книги » Новинки » Кращі твори
Кращі твори
Fb2

Книга Кращі твори Леся Українка скачать fb2

Назва: Електронна книга Кращі твори
ISBN: 9789661430241
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Кращі твори fb2

Короткий зміст книги Кращі твори - Леся Українка

Вперше!
Унікальна добірка найвідоміших творів відомої української поетеси та письменниці: «Contra spem spero», «Сон», «Слово, чому ти не твердая криця», «Кассандра», «Лісова пісня», «Бояриня», «Камінний господар», «Біда навчить», «Лелія», «Метелик» та багато інших.
Всі наведені твори включені до навчальної програми середніх та вищих навчальних закладів. Видання буде незамінним помічником під час підготовки до уроків літератури, творчих робіт, іспитів та ЗНО.
Видання містить тексти творів в повному обсязі. На сторінці ви можете завантажити книгу Кращі твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кращі твори належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Леся Українка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кращі твори - Леся Українка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
Сьогодні, 06:55
Книга "Кращі твори" Лесі Українки вражає глибиною почуттів і майстерністю слова. Її поезії та драматургія відкривають серце і розум, занурюючи читача у світ української культури та боротьби за свободу. Це видання стане справжнім скарбом для кожного поціновувача літератури.
Правовласникам