Книги » Новинки » Полон
Полон
Fb2

Книга Полон Марія Сидорчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Полон
ISBN: 978-966-663-361-6
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Полон fb2

Короткий зміст книги Полон - Марія Сидорчук

Попри очевидний військовий контекст назви, це — історія про пересічну цивільну людину, зі зброєю та без. В умовах, коли катастрофа стає буденною річчю. Про вічне у цій буденності. І про те, що війна нікому нічого не «спише»: ні тому, хто вірив, що Бога нема і все дозволено, ні тому, хто вірив, що Він є, але можна покаятися біля краденого образу і Він усе простить...

Це — історія 12 полонених і двох охоронців. Від їх окремих довоєнних історій й до однієї спільної доби, доби між життям і смертю. Історія про любов, яка приводить на війну і перетворює людину на ката... або героя. І ким ти станеш, не знаєш до самого кінця. Адже у кожного є свій внутрішній полон, який сильніший й, іноді страшніший за фізичну неволю.

Повість написана за мотивами української кінодрами CAPTUM, яку 2015 було представлено на міжнародних кінофестивалях, а на початку 2016-го показано в українському прокаті. Але, якщо у фільмі ми бачимо події однієї доби, доби за крок до смерті героїв історії, то в книзі розповідається й про те, що відбувалося з цими людьми до війни, як внутрішньо вони переживають події тієї доби полону, й навіть про те, чим же насправді є душа. До книги також включено кадри з фільму. На сторінці ви можете завантажити книгу Полон в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Полон належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марія Сидорчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Полон - Марія Сидорчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
Учора, 07:55
"Полон" Марії Сидорчук – це глибока та емоційна історія, яка проникає у саму суть людських переживань і боротьби за свободу. Авторка майстерно передає атмосферу напруги та надії, змушуючи читача відчути всі відтінки героїзму та вразливості персонажів. Ця книга залишає після себе сильний слід і спонукає до роздумів про справжні цінності життя.
Правовласникам