Книги » Новинки » Останнє бажання
Останнє бажання
Fb2

Книга Останнє бажання Євгенія Кононенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Останнє бажання
ISBN: 978-617-7192-31-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Останнє бажання fb2

Короткий зміст книги Останнє бажання - Євгенія Кононенко

Рукопис зник на кілька років. Певне тоді ще не настав час чи-тати його. Але через півтора десятка років, в добу розвиненого Інтернету й соціальних мереж, сину письменника повертають зошит із цуценятком на обкладинці. І саме в цьому зошиті старий хворий письменник написав свій останній роман «Останнє бажання».
Чи потрібно і чи можливо розгадати всі таємниці минулого? Принаймні, цього варто прагнути. Бо лише свідоме знання дає ту свободу, без якої неможливе народження свідомої людини майбутнього, яка є володарем власної долі за будь-яких обставин.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Останнє бажання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Останнє бажання належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Останнє бажання - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
Сьогодні, 08:44
"Останнє бажання" Євгенії Кононенко вражає глибоким проникненням у людську натуру та емоції. Авторка майстерно поєднує елементи реалістичної прози з філософськими роздумами, спонукаючи читача замислитися над сенсом життя і власними бажаннями. Книга залишає після себе відчуття емоційної насиченості та натхнення.
Правовласникам