Книги » Новинки » Цирцея
Цирцея
Fb2

Книга Цирцея Мадлен Міллер скачать fb2

Назва: Електронна книга Цирцея
ISBN: 978-966-982-085-3
Мова: Українська
Видавництво: Vivat
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Цирцея fb2

Короткий зміст книги Цирцея - Мадлен Міллер

Це історія кохання і втрат, рішучості й невтомної боротьби. Перед вами постане грецький пантеон очима Цирцеї — хитрої чарівниці, підступної красуні-спокусниці. Але це також історія жінки, яка виборює собі місце у світі чоловіків, адже іноді під знайомою поверхнею прихована й інша, глибша історія.
Цирцея, дочка бога Сонця Геліоса, виявилася незвичайною навіть за міркою богів — з рідкісною чаклунською силою, що здатна перекинути світ догоридриґом. Навіть Зевс відчув у ній загрозу, тому відіслав дівчину на безлюдний острів. Тепер Цирцея — вигнанка, яка ще дужче вдосконалює свою магію.
У її житті з’являються славнозвісні Дедал з Ікаром, Мінотавр, Медея та легендарний Одіссей. Але зрештою Цирцея розуміє, що самотня — і поміж богів, і поміж смертних. Жорстока доля чатує на неї, тож їй треба раз і назавжди визначитися, належить вона до богів, від яких народилася, або ж до смертних, яких полюбила понад усе. На сторінці ви можете завантажити книгу Цирцея в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цирцея належить до жанру Історичне фентезі. Електронна книга автора Мадлен Міллер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цирцея - Мадлен Міллер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
Учора, 16:11
"Цирцея" Мадлен Міллер — це захоплююча та емоційна інтерпретація давньогрецького міфу, що розкриває складний внутрішній світ головної героїні. Авторка майстерно поєднує магію та реальність, створюючи атмосферу, в якій читач занурюється у боротьбу за самовизначення та прийняття. Ця книга залишає глибокий слід і спонукає до роздумів про силу жінки та її місце у світі.
Правовласникам