Книги » Новинки » Цілуйте мене міцно
Цілуйте мене міцно
Fb2

Книга Цілуйте мене міцно Карлос Гонсалес скачать fb2

Назва: Електронна книга Цілуйте мене міцно
ISBN: 978-617-95072-3-6
Мова: Українська
Видавництво: Смакі
Оригінальна назва: Bésame mucho
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Цілуйте мене міцно fb2

Короткий зміст книги Цілуйте мене міцно - Карлос Гонсалес

Книга написана на захист дитини. На її сторінках доктор Карлос Гонсалес опонує так званим фахівцям, які знають, як виховувати дітей, домагаючись від них хорошої поведінки. Автор показує, що наша мета як батьків полягає не в тому, щоби привчити дітей до ідеальної дисципліни і прищепити їм низку корисних навичок, а в тому, щоб задовольнити їхню природну потребу в прив’язаності, в емоційному і фізичному контакті.
У книзі детально розглядаються питання, які часто турбують молодих батьків: чому малюки просяться на руки, чому вони не люблять спати одні, коли ж дитина стане самостійною, чи потрібно хвалити і карати дітей, чи варто віддавати дитину в дитячий садок, що таке соціалізація і багато інших.
За відгуками читачів це – одна з кращих книг про те, як виховувати дітей. Водночас не варто чекати від автора готових рецептів, він віддає перевагу роздумам і спостереженнями. Багато речей, які здавалися такими очевидними, зображені автором ніби з іншого боку. Книга написана простою і легкою мовою.

На сторінці ви можете завантажити книгу Цілуйте мене міцно в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цілуйте мене міцно належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Карлос Гонсалес повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цілуйте мене міцно - Карлос Гонсалес
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
Сьогодні, 17:11
"Цілуйте мене міцно" Карлоса Гонсалеса - це захоплююча книга, яка майстерно поєднує емоційність та глибокі спостереження про стосунки. Автор щиро передає нюанси кохання та близькості, змушуючи читача переосмислити власні почуття і зв'язки з іншими. Чудова робота, яка залишає по собі теплі спогади!
Правовласникам