Книги » Новинки » Балада про співочих пташок і змій
Балада про співочих пташок і змій
Fb2

Книга Балада про співочих пташок і змій скачать fb2

Назва: Балада про співочих пташок і змій Сюзанна Коллінз
ISBN: 9789669937032
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Ballad of Songbirds and Snakes
Кількість сторінок: 576
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Балада про співочих пташок і змій fb2

Короткий зміст книги Балада про співочих пташок і змій - Сюзанна Коллінз

Роман «Балада про співочих пташок і змій» є приквелом трилогії-бестселера «Голодні ігри». Історія, змальована в романі, відбувається за 64 роки до основних подій трилогії.



Під час повстання округів впливова родина 18-річного Коріолана Сноу втратила майже все. Єдиний шанс Коріолана повернути сім’ї минулу велич і заможність — стипендія на навчання в Університеті. Її отримає переможець в останньому шкільному проекті — менторській роботі з одним із трибутів, учасників Десятих Голодних ігор. Сноу за всяку ціну має здобути цю винагороду, хоча й має мізерні шанси на успіх. Підопічна Коріолана, харизматична Люсі Ґрей із Округу 12 — майстриня епатажу, проте аж ніяк не скидається на переможця. Та що ближче вони знайомляться, то більше зближуються. Чи вдасться юному Сноу знайти баланс між справжнім почуттям та жагою до перемоги, і чим доведеться заплатити за успіх?

На сторінці ви можете завантажити книгу Балада про співочих пташок і змій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Балада про співочих пташок і змій належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Сюзанна Коллінз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Балада про співочих пташок і змій - Сюзанна Коллінз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
Учора, 17:22
"Баллада про співочих пташок і змій" Сюзанни Коллінз — це вражаюча передісторія, яка глибоко занурює нас у психологію одного з найзапекліших антагоністів "Голодних ігор". Авторка майстерно сплітає теми влади, моралі та людської природи, змушуючи читача переосмислити свої уявлення про добро і зло. Книга залишає сильне враження і спонукає до роздумів про наслідки виборів у світі, де виживання стає головним пріоритетом.
Правовласникам