Книги » Новинки » Земля загублених
Земля загублених
Fb2

Книга Земля загублених скачать fb2

Назва: Земля загублених Катерина Калитко
ISBN: 9786176792673
Мова: Українська
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга

Скачать Земля загублених fb2

Короткий зміст книги Земля загублених - Катерина Калитко

Земля Загублених щодня дрейфує морями альтернативної географії строго паралельно із нашою щоденною, звичною географією. Земля Загублених виникла для того, щоб надто інші люди, витіснені з «нормального» світу, мали куди піти. Виросла з потреби в укритті та оперті. Вона перероджується і розростається щоразу, коли черговий інакший переживає свою відкинутість, і тому постійно оточена водою, як ембріон. Тому й усі неймовірно різні люди цього малого світу — так чи інакше родичі, так чи інакше повторюють долі одне одного. Ця книжка в ритмі дихання — про них. Кожна історія — як міст через воду, щоб пройти і навчитися дихати в унісон з іншими.



В оформленні обкладинки використано фото Катерини Калитко

На сторінці ви можете завантажити книгу Земля загублених в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Земля загублених належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Катерина Калитко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Земля загублених - Катерина Калитко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
Учора, 18:44
"Земля загублених" Катерини Калитко вражає своїм глибоким емоційним змістом та майстерним переплетенням реальності й міфу. Авторка створює потужну атмосферу, у якій читачі відчувають смуток і надію, занурюючись у світ, де зберігаються забуті історії й незгасимі мрії. Ця книга залишає сильний слід у серці і змушує замислитись про важливість пам'яті та ідентичності.
Правовласникам