Книги » Новинки » Суджені. The One
Суджені. The One
Fb2

Книга Суджені. The One скачать fb2

Назва: Суджені. The One Джон Маррс
ISBN: 9789669935595
Мова: Українська
Оригінальна назва: The One
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать Суджені. The One fb2

Короткий зміст книги Суджені. The One - Джон Маррс

Нарешті це сталося! Тепер знайти свого судженого дуже просто. Усе, що вам потрібно, — один простий мазок із рота. За допомогою швидкого ДНК-тесту застосунок знайде вашого ідеального партнера — саме того, з ким вам судилося бути разом. Помилка неможлива. Через десять років після того, як вчені виявили, що кожна людина має один спільний ген з іншою людиною, мільйони скористалися тестуванням, відчайдушно прагнучи знайти своє справжнє кохання. І тепер наступні п’ятеро людей чекають на зустріч зі своєї половинкою. Але навіть споріднені душі мають секрети: несподівані, шокуючі, а іноді й смертельно небезпечні...

На сторінці ви можете завантажити книгу Суджені. The One в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Суджені. The One належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі, Сучасне фентезі. Електронна книга автора Джон Маррс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Суджені. The One - Джон Маррс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
Учора, 19:33
"Суджені. The One" Джона Маррса – це захоплюючий трилер, який майстерно поєднує елементи наукової фантастики та психологічної драми. Автор створює унікальну концепцію, де генетичне тестування визначає ідеальну пару для кожного, що ставить під сумнів традиційні уявлення про кохання і вибір. Читачі будуть триматися в напрузі до останньої сторінки, розмірковуючи про моральні дилеми, які виникають в сучасному світі.
Правовласникам