Книги » Новинки » Психотерапия человеческого достоинства
Психотерапия человеческого достоинства
Fb2

Книга Психотерапия человеческого достоинства скачать fb2

Назва: Психотерапия человеческого достоинства Ад Деккерс
ISBN: 9786177314669
Оригінальна назва: Ad Dekkers. Psychotherapie der menschlichen Würde. – Verlag Freies Geistesleben, 2012
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга

Скачать Психотерапия человеческого достоинства fb2

Короткий зміст книги Психотерапия человеческого достоинства - Ад Деккерс

Психотерапія є засобом не лише для лікування від хворобливих симптомів, а й передусім для відновлення людської гідності. Гідність означає відчувати себе повністю відповідальним за свої життєві завдання з глибокою повагою до інших людей і зовнішнього світу. Наріжним же каменем людської гідності виявляється переживання власної ідентичності, засноване на здатності згадувати. Тексти і численні вправи в цій книжці — це все про те, як скарб спогадів можна використовувати максимально різноманітним і живим чином і які тлумачення минулого мають сенс. Окрім того, розглядається, які бесіди «терапевта» з «клієнтом» у цьому сенсі є найбільш ефективними і чому. Книга призначена для навчальних груп психотерапевтів, а також для всіх зацікавлених.

На сторінці ви можете завантажити книгу Психотерапия человеческого достоинства в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Психотерапия человеческого достоинства належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Суспільство і культура в цілому. Електронна книга автора Ад Деккерс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Психотерапия человеческого достоинства - Ад Деккерс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
Учора, 20:11
"Психотерапія человеческого достоинства" Ад Деккерс — це глибоке дослідження важливості особистісної гідності в психотерапевтичному процесі. Автор майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, що дозволяє читачеві краще зрозуміти, як підтримка гідності може трансформувати життя людей. Книга стане цінним ресурсом як для професіоналів у галузі психології, так і для тих, хто прагне до особистісного зростання.
Правовласникам