Книги » Новинки » Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе
Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе
Fb2

Книга Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе скачать fb2

Назва: Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе Колін Тіппінг
ISBN: 9786175480458
Мова: Українська
Оригінальна назва: Radical Self-Forgiveness: The Direct Path to True Self-Acceptance
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга
16

Скачать Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе fb2

Короткий зміст книги Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе - Колін Тіппінг

Кожен із нас має досвід самозвинувачення й нарікань на себе, на свої вчинки чи рішення. І кожен, напевно, знає, що себе пробачити значно складніше, ніж когось іншого, — цей процес потребує розподілу ролей між «кривдником» і «жертвою», а це практично неможливо зробити, коли ми займаємо обидві позиції одночасно. Часто це спричинює стан постійного стресу, а то й призводить до фізичного нездужання. Метод Радикального Самопрощення Коліна Тіппінга дає змогу виплутатися з цієї дилеми, звільнитися від надмірної внутрішньої критики й прийняти себе повністю. До цього вас найкоротшим шляхом проведе набір чітких інструментів і вправ, перевірених мільйонами читачів.


Кожен, хто придбає книгу Коліна Тіппінга "Радикальне самопрощення", отримає бонус — QR-код на безкоштовну програму "Прощення себе" від Майстра-тренера Радикального прощення, офіційного представника Коліна Тіппінга в Україні Ірини Манохи.

На сторінці ви можете завантажити книгу Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради. Електронна книга автора Колін Тіппінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Радикальне самопрощення. Прямий шлях до істинного прийняття себе - Колін Тіппінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
Учора, 20:44
"Радикальне самопрощення" Коліна Тіппінга – це надихаюча книга, яка відкриває нові горизонти для тих, хто прагне до справжнього прийняття себе. Автор майстерно поєднує психологічні техніки з духовними практиками, пропонуючи читачам глибокий та зворушливий шлях до внутрішнього звільнення. Ця книга стане корисним компасом для всіх, хто шукає шлях до гармонії і самоприйняття.
Правовласникам