Книги » Новинки » Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне
Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне
Fb2

Книга Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне скачать fb2

Автор: Ерік Берн
Назва: Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне Ерік Берн
ISBN: 9786171294677
Мова: Украинский
Оригінальна назва: A LAYMAN’S GUIDE TO PSYCHIATRY AND PSYCHOANALYSIS
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне fb2

Короткий зміст книги Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне - Ерік Берн

Що таке соціопатія та про що сигналізують сновидіння? Чому в людей виникають залежності й неврози? Що ефективніше: шокова терапія, групові сеанси чи транквілізатори? Чому візит до психотерапевта не завжди допомагає і як самотужки оволодіти навичками психоаналізу?


Доктор зі світовим іменем Ерік Берн докладно, зрозуміло й не нудно відповідає на ці та інші запитання, що стосуються психіатрії та психоаналізу. Що таке підсвідомість і чому люди бачать сни; як будуються стосунки між homo sapiens; чому люди божеволіють та що таке невротичний синдром; що насправді криється під фразою «піти до психіатра» та чи дійсно візит до спеціаліста здатен зцілити психічні хвороби? Питання, які хвилюють не лише представників професії, а й звичайних людей, котрі прагнуть розібратися в хитросплетіннях власної психіки, не потонувши в морі специфічної термінології.

На сторінці ви можете завантажити книгу Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне належить до жанру Медицина та догляд за хворими, Медичні спеціальності. Галузі медицини, Психіатрія. Електронна книга автора Ерік Берн повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне - Ерік Берн
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
Учора, 21:22
Книга Еріка Берна "Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне" є надзвичайно цінним джерелом знань для тих, хто хоче зрозуміти основи психіатрії та психоаналізу. Автор вміло пояснює складні концепції простими словами, роблячи їх доступними для широкого кола читачів. Ця праця надихає на глибше осмислення людської психіки та стосунків між людьми.
Правовласникам