Книги » Новинки » Місто, яким ми стали
Місто, яким ми стали
Fb2

Книга Місто, яким ми стали скачать fb2

Назва: Місто, яким ми стали Нора K. Джемісін
ISBN: 9789661069151
Мова: Українська
Кількість сторінок: 424
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Місто, яким ми стали fb2

Короткий зміст книги Місто, яким ми стали - Нора K. Джемісін

У новій книжці сучасної американської письменниці Нори Джемісін (н.1972) ідеться про взаємопроникнення людей і міст, де вони живуть, на основі розвитку фантастичного сюжету: невідома інопланетна біла сила прагне знищувати міста, в даному випадку Нью-Йорк, але кожен із його п’ятьох великих районів (Мангеттен, Бронкс, Бруклін, Квінс, Стейтен-Айленд), має свою аватару, є ще й аватара всього міста, завдяки їхнім спільним діям під час різноманітних пригод місто щастить урятувати. Твір пронизаний людською теплотою і витонченим психологізмом, ми бачимо звичайних, мало не пересічних людей, які проймаються інтересами міста, відчувають свою спорідненість із ним і ревно боронять його. Ну, а головний герой, звичайно, — сам Нью-Йорк.



Книга – переможець фантастичних премій BSFA 2020 року та Локус 2021 року.



З англійської переклав Петро Таращук Обкладинка Олега Кіналя/

На сторінці ви можете завантажити книгу Місто, яким ми стали в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Місто, яким ми стали належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Нора K. Джемісін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Місто, яким ми стали - Нора K. Джемісін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
Учора, 22:11
"Місто, яким ми стали" Нори К. Джемісін — це вражаюча подорож у світ, де магія переплітається з соціальною справедливістю. Авторка майстерно досліджує теми ідентичності та спільноти, створюючи глибоких персонажів і захоплюючий сюжет. Книга залишає по собі сильне враження і спонукає до роздумів про сучасний світ.
Правовласникам