Книги » Новинки » Перші кроки маленького піаніста
Перші кроки маленького піаніста
Fb2

Книга Перші кроки маленького піаніста скачать fb2

Назва: Перші кроки маленького піаніста Олена Плахцінська
ISBN: 9789661077071
Мова: Українська
Кількість сторінок: 76
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Перші кроки маленького піаніста fb2

Короткий зміст книги Перші кроки маленького піаніста - Олена Плахцінська

На дошкільний період припадає потужний пік творчого сприйняття.«Донотний період» ― це найвідповідальніший етап у музичному навчанні.В цей час формуються відчуття ритмічної пульсації, звуковисотності, ведеться робота над постановкою рук, координацією рухів, розвитком емоційного сприйняття музики, і дитина непомітно залучається до навчального процесу. Автор, Олена Плахцінська, враховуючи досвід багатьох визначних педагогів-піаністів, виробила власну концепцію роботи з піаністами початківцямиі запропонувала її у посібнику «Перші кроки маленького піаніста».

На сторінці ви можете завантажити книгу Перші кроки маленького піаніста в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перші кроки маленького піаніста належить до жанру Мистецтво, Музика. Електронна книга автора Олена Плахцінська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перші кроки маленького піаніста - Олена Плахцінська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
19 вересня 2024 22:55
"Перші кроки маленького піаніста" Олени Плахцінської — чудова книга для юних музикантів, яка натхненно вводить дітей у світ музики. З простими та зрозумілими вправами, вона робить навчання веселим і захоплюючим. Рекомендую всім батькам, які прагнуть розвивати музичні здібності своїх дітей!
Правовласникам