Книги » Новинки » Пророцтво Синьозірки
Пророцтво Синьозірки
Fb2

Книга Пророцтво Синьозірки скачать fb2

Назва: Пророцтво Синьозірки Ерін Гантер
ISBN: 9786177661695
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors cats
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга
18

Скачать Пророцтво Синьозірки fb2

Короткий зміст книги Пророцтво Синьозірки - Ерін Гантер

Спеціальне видання серії світового бестселера «Коти-вояки».


Напруга між Кланами лісових котів зростає. Громові вояки мусять довести свою силу, щоб зберегти територію і здобич від зазіхань зголоднілих сусідів. У ці непрості часи у Клані народжується кішечка Синютка. Зореклан пророчить їй велике майбутнє: вона стане сильною, як вогонь, і проведе Громових котів крізь найтемніші часи. Та перш ніж сповниться пророцтво, Синютка має пройти власний шлях випробувань, сповнений болісних втрат, сумнівів і складних рішень. І навіть коли зрештою засяє велич могутньої провідниці Синьозірки, темні таємниці минулого не залишать її у спокої до останнього дня.


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».

На сторінці ви можете завантажити книгу Пророцтво Синьозірки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пророцтво Синьозірки належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пророцтво Синьозірки - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам