Книги » Новинки » Вечірня зміна
Вечірня зміна
Fb2

Книга Вечірня зміна скачать fb2

Назва: Вечірня зміна Алекс Фінлі
ISBN: 9786171505636
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Night Shift
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Вечірня зміна fb2

Короткий зміст книги Вечірня зміна - Алекс Фінлі

У переддень нового, 2000-го, року на чотирьох працівників відеопрокату скоєно напад. Дивом вижила тільки Елла. Поліція швидко знаходить підозрюваного в різанині, але той безслідно зникає.


П’ятнадцять років по тому трагедія повторюється. Знову вціліла тільки одна дівчина - випадкова відвідувачка кафе-морозива, працівниць вечірньої зміни якого жорстоко вбили. Єдине, що вона запам’ятала, - як убивця, всаджуючи лезо, шепотів: «На добраніч, красуне». Ті самі слова, що чула Елла зловісної новорічної ночі.


Агентка ФБР Сара Келлер розуміє, що ці злочини пов’язані. Але як? Можливо, розібратися допоможуть Елла та Кріс - брат підозрюваного у першому вбивстві.

На сторінці ви можете завантажити книгу Вечірня зміна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вечірня зміна належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Алекс Фінлі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вечірня зміна - Алекс Фінлі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам