Книги » Новинки » Постіль.. Повість і коротка проза
Постіль.. Повість і коротка проза
Fb2

Книга Постіль.. Повість і коротка проза скачать fb2

Назва: Постіль.. Повість і коротка проза Катай Таяма
ISBN: 9786178209162
Мова: Українська
Оригінальна назва: 蒲団と他の小説
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Постіль.. Повість і коротка проза fb2

Короткий зміст книги Постіль.. Повість і коротка проза - Катай Таяма

Збірку відкриває свого часу скандальна повість «Постіль» про кохання учителя до молодої учениці. У ній вперше японський письменник дозволив собі опис сексуальних переживань та найінтимніший граней внутрішнього світу персонажа, практично тотожного самому авторові.


Вісім оповідань і есей Таяма Катай, що також увійшли до збірки, засвідчують багатогранність його таланту, жанрові пошуки, інтерес до нетипових для традиційної японської літератури персонажів і незмінну увагу до психології. Виростаючи із традиційної японської літератури та європейського реалізму й натуралізму, творчість Таяма Катай стала самобутнім і неповторним літературним явищем. У чому український читач тепер має нагоду переконатись.

На сторінці ви можете завантажити книгу Постіль.. Повість і коротка проза в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Постіль.. Повість і коротка проза належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна, Класична художня література. Електронна книга автора Катай Таяма повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Постіль.. Повість і коротка проза - Катай Таяма
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам