Книги » Новинки » От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета
От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета
Fb2

Книга От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета скачать fb2

Назва: От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета Якоб Штрайт
ISBN: 9786177314348
Оригінальна назва: Jakob Streit. Ziehet hin ins gelobte Land + Lasst uns den Tempel bauen. – Verlag Freies Geistesleben, 1983, 1990
Кількість сторінок: 344
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
15

Скачать От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета fb2

Короткий зміст книги От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета - Якоб Штрайт

Історія єврейського народу хвилює нас знову і знову, не тільки тому, що в ній закладені коріння християнства. Старий Заповіт показує шлях людства, оповідаючи про те, як людина поступово звільнялася від сліпої віри в безліч богів, прокидалася до усвідомлення своєї суті і робила перші кроки до внутрішньої свободи. Завдяки живому викладу Якоба Штрайта, що з любов'ю з'єднує деталі і серйозну велич біблійної історії, діти також можуть доторкнутися до образного світу Старого Заповіту. Ця книга об'єднує в собі другий і третій, останній том біблійних розповідей автора.

На сторінці ви можете завантажити книгу От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета належить до жанру Художня література та супутня інформація, Легенди, міфі та казки. Електронна книга автора Якоб Штрайт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу От Авраама до Иоанна. Истории Ветхого Завета - Якоб Штрайт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам