Книги » Новинки » Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати
Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати
Fb2

Книга Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати скачать fb2

Назва: Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати Джуліан Слей
ISBN: 9789668838842
Оригінальна назва: Julian Sleigh. Freiheit erproben. Das dreizehnte bis neunzehnte Lebensjahr.. – Verlag Urachhaus, 2003.
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати fb2

Короткий зміст книги Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати - Джуліан Слей

Підлітковий вік в житті дитини підкрадається непомітно, приносячи з собою численні зміни та внутрішні конфлікти. Автор висвітлює такі знайомі проблеми, як самотність, зустрічі та стосунки з іншими людьми та численні залежності. Чи є підлітковий вік тільки хвилею свободи, що триває лише кілька років? Чи все ж ця свобода може бути збереженою і продовжувати зростати, незважаючи на звуження можливостей, яке часто приходить із дорослим життям? Звертаючись безпосередньо до батьків, Джуліан Слей описує, як молоді люди пробуджуються для прийняття рішень, спираючись на власні відчуття та відповідальність. Якщо батьки достатньо ознайомлені із цим періодом проб та помилок, вони зможуть проявити довіру до особистості, що формується. Цю книгу мають прочитати усі батьки іще до того, як їхні діти досягнуть підліткового віку.

На сторінці ви можете завантажити книгу Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Психологія. Електронна книга автора Джуліан Слей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Испытание свободой. С тринадцати до девятнадцати - Джуліан Слей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам