Книги » Новинки » Рік розпусти Клауса Отто Баха
Рік розпусти Клауса Отто Баха
Fb2

Книга Рік розпусти Клауса Отто Баха скачать fb2

Назва: Рік розпусти Клауса Отто Баха Ярослава Литвин
ISBN: 9786170972453
Мова: Українська
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
99

Скачать Рік розпусти Клауса Отто Баха fb2

Короткий зміст книги Рік розпусти Клауса Отто Баха - Ярослава Литвин

Чим може обернутися інтернет-знайомство з юною та вродливою іноземкою? Звісно ж, коханням усього життя! Принаймні так вважає 43-річний Клаус Отто Бах, мешканець німецького містечка Кіля. Клаус полишає все і прямує до чужого краю з єдиною метою — відшукати жінку своєї мрії, зв'язок із якою випадково обірвався. На його нещастя, цим краєм виявилася велика і незбагненна, щедра та неприборкана Україна. Так, Клауса називатимуть «останнім романтиком». Так, з нього глузуватимуть не лише випадкові знайомі, але й сама доля, підкидаючи все нові пригоди та випробування. Але наш «сучасний Дон Кіхот» не відступить. І врешті доля змилостивиться, подарувавши Клаусові вистраждану та солодку мить щастя, а читачеві найнесподіваніший з усіх можливих фінал.


Ця книжка інтригує вже з назви. Бо читач замислюється: чому тільки рік, адже хочеться більше? З одного боку, це пристрасна еротична сага про звабливі жіночі ноги в чорних колготках. З іншого, це історія про закомплексовану людину, яку штовхають до дій власні демони в голові. А в сумі — це ще й цікавий, дотепний погляд на Україну збоку, очима прибульця-іноземця, якому все в нас здається дивним і не до кінця нормальним. Словом, це не просто вдалий роман, а й готовий сценарій для трагікомічного й дрібку еротичного серіалу. Сподіваюся лише, що його герой не стане наступним президентом.

На сторінці ви можете завантажити книгу Рік розпусти Клауса Отто Баха в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рік розпусти Клауса Отто Баха належить до жанру Художня література та супутня інформація, Романтична література, Сучасний любовний роман. Електронна книга автора Ярослава Литвин повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рік розпусти Клауса Отто Баха - Ярослава Литвин
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам