Книги » Новинки » Работа с глиной. Формирование воли в младших классах
Работа с глиной. Формирование воли в младших классах
Fb2

Книга Работа с глиной. Формирование воли в младших классах скачать fb2

Назва: Работа с глиной. Формирование воли в младших классах Хелла Льове
ISBN: 9789668838170
Оригінальна назва: Hella Loewe. Elementares plastisches Gestalten: Willensbildung durch Formenfassen in den ersten drei Schuljahren.. – NWWP Verlag, 2004.
Кількість сторінок: 120
Рік видання: 2015
Формат: Електронна книга

Скачать Работа с глиной. Формирование воли в младших классах fb2

Короткий зміст книги Работа с глиной. Формирование воли в младших классах - Хелла Льове

Ця книжка є плодом багаторічної праці класного вчителя вальдорфської школи. У ній детально висвітлюється методика ліпки з глини з дітьми молодшего шкільного віку, що направлена на формування волі та зміцнення здібності до навчання, а також розглядається терапевтичний вплив ліпки на дитину. Книжка стане у пригоді класним учителям, які працюють у молодшій школі, та вчителям образотворчого і прикладного мистецтва.

На сторінці ви можете завантажити книгу Работа с глиной. Формирование воли в младших классах в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Работа с глиной. Формирование воли в младших классах належить до жанру Мистецтво, Форми мистецтва. Електронна книга автора Хелла Льове повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Работа с глиной. Формирование воли в младших классах - Хелла Льове
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
Сьогодні, 12:00
Книга «Работа с глиной. Формирование воли в младших классах» Хеллы Льове є чудовим ресурсом для педагогів і батьків, які прагнуть розвивати творчу активність і емоційну стійкість дітей. Автор майстерно поєднує технічні аспекти роботи з глиною з психологічними аспектами формування волі, що робить її особливо цінною для роботи з учнями початкових класів. Рекомендую всім, хто хоче заохотити дітей до творчості та саморозвитку!
Правовласникам