Книги » Новинки » Товаришки. Новели
Товаришки. Новели
Fb2

Книга Товаришки. Новели скачать fb2

Назва: Товаришки. Новели Олена Пчілка
ISBN: 9786178257897
Мова: Українська
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Товаришки. Новели fb2

Короткий зміст книги Товаришки. Новели - Олена Пчілка

Оповідання Олени Пчілки - це прекрасні замальовки з життя українських заможних родин, столичної й провінційної еліти, життєвого ладу, усталеного в маєтках і садибах наприкінці ХІХ століття.


Візити, бали, концерти, клубні зібрання були часто покликані організувати вдалий шлюб для дівчат, проте водночас забезпечували підтримку національної традиції, поширення українських ідей, зародження жіночої університетської освіти. Йдеться, наприклад, про перших українок, які сіли на студентську лаву поруч зі своїми ровесниками й здобувають лікарський фах у Швейцарії.


У міських сюжетах Олена Пчілка з неймовірним блиском руйнує стереотипи, іноді знижує пафос, подекуди демонструє подвійність стандартів, а також дошукується глибинних психологічних мотивацій вчинків персонажів.

На сторінці ви можете завантажити книгу Товаришки. Новели в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Товаришки. Новели належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література про сучасний спосіб життя. Електронна книга автора Олена Пчілка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Товаришки. Новели - Олена Пчілка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам