Книги » Новинки » Музична абетка для маленьких скрипалів
Музична абетка для маленьких скрипалів
Fb2

Книга Музична абетка для маленьких скрипалів скачать fb2

Назва: Музична абетка для маленьких скрипалів Наталія Плахцінська
ISBN: 9789661077064
Мова: Українська
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Музична абетка для маленьких скрипалів fb2

Короткий зміст книги Музична абетка для маленьких скрипалів - Наталія Плахцінська

Навчальний посібник реалізує ідею раннього розвиваючого навчання гри на скрипці. Цікавий і доступний матеріал допоможе закласти перспективну основу позиційної і штрихової техніки учнів, навчить їх сприймати і любити музику, а також стимулюватиме творчу діяльність. Для учнів першого та другого року навчання музичних шкіл, музичних відділень початкових спеціалізованих закладів (ШЕВ), викладачів, батьків.

На сторінці ви можете завантажити книгу Музична абетка для маленьких скрипалів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Музична абетка для маленьких скрипалів належить до жанру Мистецтво, Музика. Електронна книга автора Наталія Плахцінська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Музична абетка для маленьких скрипалів - Наталія Плахцінська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
Сьогодні, 17:11
"Музична абетка для маленьких скрипалів" Наталії Плахцінської – це чудовий посібник, який робить навчання гри на скрипці захоплюючим і доступним для дітей. Яскраві ілюстрації та прості пояснення допомагають маленьким музикантам освоювати основи гри з легкістю та задоволенням. Рекомендую всім батькам, які хочуть привити любов до музики своїм дітям!
Правовласникам