Книги » Новинки » Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1
Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1
Fb2

Книга Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 скачать fb2

Назва: Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 Зоя Барська
ISBN: 9789661077408
Мова: Українська
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 fb2

Короткий зміст книги Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 - Зоя Барська

Учбовий посібник складається з трьох частин. Перша — одноголосся, друга — двоголосся, третя — багатоголосся. Перша частина посібника розрахована на різні форми класної або позаурочної роботи. Вокальні приклади з текстом призначаються насамперед для сольного співу, а фрагменти інструментальної музики більш придатні для слухового аналізу. Будь-які приклади можна рекомендувати для читання нот і аналізу «внутрішнім слухом». Пропонований посібник може бути використаний не тільки в спеціалізованих школах, а й на окремих відділах музичних училищ, на музично-педагогічних факультетах та інструментах культури.

На сторінці ви можете завантажити книгу Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 належить до жанру Мистецтво, Музика. Електронна книга автора Зоя Барська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гармонічне сольфеджіо на основі української музики. Частина 1 - Зоя Барська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
Сьогодні, 17:22
Книга "Гармонічне сольфеджіо на основі української музики" Зої Барської вражає глибиною аналізу та оригінальним підходом до навчання музичної гармонії. Вона стає цінним посібником для музикантів, які прагнуть глибше зрозуміти українську традицію через призму сольфеджіо. Ця частина не тільки розширює знання, а й надихає на творчість.
Правовласникам