Книги » Новинки » Тайны ритмов
Тайны ритмов
Fb2

Книга Тайны ритмов скачать fb2

Назва: Тайны ритмов Криста-Йоханна Буб-Яхенс, Вольфганг Хельд
ISBN: 9789668838453
Оригінальна назва: Christa-Johanna Bub-Jachens. Warum haben wir immer weniger Zeit? – Amthor Verlag, 1999; Wofgang Held. Der siebenfache Fluegelschlag der Seele. – Verlag Freies Geistesleben, 2006; Michaela Gloeckler. Kraftquelle Rhythmus. – Gesundheit
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга

Скачать Тайны ритмов fb2

Короткий зміст книги Тайны ритмов - Криста-Йоханна Буб-Яхенс, Вольфганг Хельд, Михаэла Глеклер

Ця збірка допоможе читачу по-новому подивитися на дещо вже відоме, ніби добре знайоме з повсякдення, але недостатньо пізнане у його терапевтичному значенні для людини. Чому тиждень має сім днів, а не десять чи вісім, які цілющі можливості дає нам місячний або річний ритм? Але чи повинна людина вертатися у минуле, в той стан, коли вона набагато сильніше була пов’язана з усім, що відбувається у навколишній природі? Чи ж вона може зробити крок уперед і свідомо встановити новий зв’язок з ритмами, коли відчує на собі їх цілющу силу?

На сторінці ви можете завантажити книгу Тайны ритмов в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тайны ритмов належить до жанру Математика та наука, Математика. Електронна книга автора Криста-Йоханна Буб-Яхенс, Вольфганг Хельд, Михаэла Глеклер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тайны ритмов - Криста-Йоханна Буб-Яхенс, Вольфганг Хельд, Михаэла Глеклер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам