Книги » Новинки » Небезпечний шлях
Небезпечний шлях
Fb2

Книга Небезпечний шлях скачать fb2

Назва: Небезпечний шлях Ерін Гантер
ISBN: 9789667385095
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors cats. A Dangerous Path
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга

Скачать Небезпечний шлях fb2

Короткий зміст книги Небезпечний шлях - Ерін Гантер

П'ята книга серії світового бестселера «Коти-вояки».


Лютий ворог став сильним і могутнім, як ніколи. Але Вогнесерду немає звідки чекати допомоги. Його Клан ще не оговтався після страшної пожежі, а провідниця знесилена і втратила віру. До того ж у лісі з’являється нова загроза, яка може знищити усіх котів Громового Клану.


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт»

На сторінці ви можете завантажити книгу Небезпечний шлях в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Небезпечний шлях належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Небезпечний шлях - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам