Книги » Новинки » Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет
Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет
Fb2

Книга Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет скачать fb2

Назва: Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет Гудрун Буркхард
ISBN: 9786177314164
Оригінальна назва: Gudrun Burkhard. Die Freiheit im "dritten Alter". Biografische Gesetzmäßigkeiten im Leben ab 63. – Verlag Freies Geistesleben, 2004
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга

Скачать Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет fb2

Короткий зміст книги Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет - Гудрун Буркхард

Ця книжка розвиває тему біографічного консультування і приділяє основну увагу особливостям дослідження біографії у віці від 63 років і далі. Чи існують закономірності розвитку особистості у літньому віці, подібно до таких в юності або в зрілому віці? які нові завдання можна ставити перед собою в 63 і пізніше? які нові сили, нові можливості відкриває людині цей період життя? як підготуватися до нової інкарнації? — ось питання, які досліджує тут автор. Гудрун Буркхарт не пропонує рецептів збереження молодості, а просто змальовує ті можливості, які дає біографія кожної окремої людини у цьому віці. В книжці ви також знайдете приклади з біографій конкретних людей, які можуть стати імпульсом для пізніших періодів життя.

На сторінці ви можете завантажити книгу Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Психологія. Електронна книга автора Гудрун Буркхард повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Свобода «третьего возраста». Закономерности биографии в возрасте от 63 лет - Гудрун Буркхард
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам