Книги » Новинки » Астрономия. Материалы для преподавания в школе
Астрономия. Материалы для преподавания в школе
Fb2

Книга Астрономия. Материалы для преподавания в школе скачать fb2

Назва: Астрономия. Материалы для преподавания в школе Лізбет Бістербош
ISBN: 9786177314713
Оригінальна назва: Himmelskunde mit beschichtlichen Betrachtungen über Namen und Gestalten der Sternbilder. Materialen für den Himmelskundeunterricht der 7. Klasse. – Hrsg. von der Pädagogischen Forschungsstelle beim Bund der Frei
Кількість сторінок: 116
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
14

Скачать Астрономия. Материалы для преподавания в школе fb2

Короткий зміст книги Астрономия. Материалы для преподавания в школе - Лізбет Бістербош

Автор описує вальдорфський досвід у викладанні астрономії в середній школі. Незважаючи на те, що предмет Астрономія не входить в програму державної середньої школи, запропонований підхід з акцентом на спостереження стане хорошою базою для подальшого вивчення наукового апарату астрономії в старших класах. Книга буде корисною не лише вчителям, а й широкому колу читачів як самовчитель у спостереженні за небесними явищами. У ній представлені цінні історичні відомості, а також зоряні карти, які можна використовувати як наочний матеріал у вивченні руху небесних світил людьми будь-якого віку.

На сторінці ви можете завантажити книгу Астрономия. Материалы для преподавания в школе в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Астрономия. Материалы для преподавания в школе належить до жанру Математика і наука, Астрономія, простір і час. Електронна книга автора Лізбет Бістербош повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Астрономия. Материалы для преподавания в школе - Лізбет Бістербош
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам