Книги » Новинки » Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники
Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники
Fb2

Книга Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники скачать fb2

Назва: Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники Валерій Пузік
ISBN: 9786177877270
Мова: Українська
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
11

Скачать Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники fb2

Короткий зміст книги Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники - Валерій Пузік

Сучасна Одеса. На танкер «Делфі» здійснили напад три дракони. Вони дихають вогнем і туманом та ладні от-от знищити все на своєму шляху. Протистояти їм може восьмирічний Орест. Він щойно дізнався, що обраний чарівником. Тепер на хлопчика чекає безліч випробувань. Чи допоможуть Оресту книжка і медальйон, які дала йому чайка? Та чи вистачить юному чарівникові мужності кинути виклик Чорному дракону й врятувати місто від знищення і забуття?


Чому варто читати:


Цикл «Делфі» та чарівники» — розповість вам альтернативну історію Одеси, де реальність переплітається зі світом магії. Де оживають дракони, а містом заправляють чаклуни та чарівники. Ви дізнаєтесь які таємниці приховують: Книгарня чарівників, Одеська кіностудія, танкер Делфі та Чорне море.

На сторінці ви можете завантажити книгу Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Валерій Пузік повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Валерій Пузік. "Делфі" та чарівники - Валерій Пузік
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам