Книги » Новинки » Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни
Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни
Fb2

Книга Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни скачать fb2

Назва: Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни Майкл Ліпсон
ISBN: 9789668838736
Оригінальна назва: Michael Lipson. Finde dich neu. Sechs Stufen zu einem kreativen Leben. – Verlag Freies Geistesleben, 2005
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга

Скачать Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни fb2

Короткий зміст книги Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни - Майкл Ліпсон

Ця книжка відкриє вам дивовижну глибину простоти й буденності. Для більшості з нас буденне життя — це щоденний плин одного й того ж, у якому нічого нового не відбувається. Ми можемо мріяти про втечу в екзотичні країни або про усамітнення у віддаленому монастирі, проте круговерть життя не дозволяє нам із нього вирватися. «Шлях здивування» став оновленою антропософською практикою. Д-р Ліпсон творчо опрацьовує шість базових вправ, описаних Рудольфом Штайнером, підлаштовуючи їх до сучасного життя. На багатьох прикладах автор показує, як дія цих вправ може впливати і на події повсякденного життя, і на глибину духовного переживання.

На сторінці ви можете завантажити книгу Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Психологія. Електронна книга автора Майкл Ліпсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Путь изумления. Шесть ступеней к творческой жизни - Майкл Ліпсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам