Книги » Новинки » Володарка Озера. Відьмак
Володарка Озера. Відьмак
Fb2

Книга Володарка Озера. Відьмак скачать fb2

Назва: Володарка Озера. Відьмак Анжей Сапковський
ISBN: 9786171232532
Мова: Украинский
Оригінальна назва: Pani Jeziora
Кількість сторінок: 576
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга
16

Скачать Володарка Озера. Відьмак fb2

Короткий зміст книги Володарка Озера. Відьмак - Анжей Сапковський

Зеленоока Цірі продовжує пошуки Ґеральта і Йеннефер, вона стрибає поміж світами в пошуках відповідних часу й місця. Усі світи різні — безпроблемні, де можна перепочити, і проблемні, де її то наздоганяють ельфи, то замахуються на життя аборигени. У рідному світі Цірі, далеко в майбутньому, є ті, які прагнуть допомогти їй виконати призначене. Німуе — Володарка Озера — залучає силу снячих, щоб з’ясувати суперечливі моменти легенди про відьмака й відьмачку та спрямувати Призначення у правильному напрямку.


А тим часом іде війна між Нільфгардом й нордлінгами. І невідомо, що чекатиме на відьмака, його друзів і знайомих у кінці шляху…

На сторінці ви можете завантажити книгу Володарка Озера. Відьмак в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Володарка Озера. Відьмак належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Анжей Сапковський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Володарка Озера. Відьмак - Анжей Сапковський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам