Книги » Новинки » Мости округу Медісон
Мости округу Медісон
Fb2

Книга Мости округу Медісон скачать fb2

Назва: Мости округу Медісон Роберт Джеймс Воллер
ISBN: 9786171501324
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Bridges of Madison County
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Мости округу Медісон fb2

Короткий зміст книги Мости округу Медісон - Роберт Джеймс Воллер

Закохайтеся в один із найпопулярніших романів усіх часів — легендарну історію кохання, яка стала улюбленим фільмом із Клінтом Іствудом та Меріл Стріп у головних ролях.


Вона — дружина фермера і мати двох дітей. Він — самотній фотограф, який весь час мандрує світом і вважає себе за останнього ковбоя. Вони зустрілися цілком випадково і відразу зрозуміли, що шукали одне одного з давніх-давен. А знайшовши — розлучилися навік. Доля подарувала їм лише чотири дні, і за цей короткий час вони встигли прожити ціле життя, сповнене найяскравіших митей.


«Мости округу Медісон» — не просто любовний роман. Це історія людей, які з двох «я» створили нову істоту «ми» і відтоді вже не існували поза нею.

На сторінці ви можете завантажити книгу Мости округу Медісон в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мости округу Медісон належить до жанру Художня література та супутня інформація, Романтична література. Електронна книга автора Роберт Джеймс Воллер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мости округу Медісон - Роберт Джеймс Воллер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам