Книги » Новинки » Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав?
Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав?
Fb2

Книга Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? скачать fb2

Назва: Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? Мацей Пйотр Прус
ISBN: 9786176927709
Мова: Українська
Оригінальна назва: Ktoś o mnie pytał?
Кількість сторінок: 56
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? fb2

Короткий зміст книги Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? - Мацей Пйотр Прус

Мацей Пйотр Прус (1958, Краків) — польський журналіст, письменник, поет і культурний аніматор. Вивчав польську філологію в Яґеллонському університеті. З 1981 по 1984 aся до Польщі. У 1987 році знову поїхав до Франції, звідти переїхав у Канаду, де працював, серед іншого, будівельником, садівником, вихователем у дитячому будинку. Співпрацював у виданнях «Kontakt», «Bez Dekretu», «Max», «Playboy», був головним редактором тижневика «Przekrój» у 2000-2001 роках. Потім став співвласником краківського клубу «Piękny Pies». Опублікував дві книги віршів, кілька романів, збірку оповідань та літературний репортаж «Wyznania właściciela klubu Piękny Pies».


Юрій Завадський (1981, Тернопіль) — поет, видавець, музикант, літературознавець і громадський діяч. Експериментатор і перформер. В Україні відомий як екстремальний поет, який постійно шукає нові засоби вираження і нові літературні жанри. Творить самобутню фонетичну поезію — вірші без слів. Учасник кількох музичних проектів. Видав десяток поетичних збірок. Перекладений на багато мов, виданий у Польщі, Данії та Чехії. Крім власної творчості, займається перекладацькою і видавничою діяльністю, засновник і директор видавництва Крок. Мешкає в Тернополі.



На сторінці ви можете завантажити книгу Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? належить до жанру Біографія, література та літературознавство, Поезія. Електронна книга автора Мацей Пйотр Прус повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мацей Пйотр Прус. Хтось про мене питав? - Мацей Пйотр Прус
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам