Книги » Новинки » Довга зима
Довга зима
Fb2

Книга Довга зима скачать fb2

Назва: Довга зима Оксана Калина
ISBN: 9786171501119
Мова: Українська
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Довга зима fb2

Короткий зміст книги Довга зима - Оксана Калина

Драматично та гостросюжетно, як романи Люко Дашвар


Три жінки, на перший погляд, не мають нічого спільного. Лола — непоказна медсестра, давно розлучена мати трьох дітей, яка ще в юності заборонила собі почуття. Інна — залізна бізнес-леді, що ніколи не прощає образ і завжди домагається свого. Світлана — м’яка й жіночна красуня, яка звикла в усьому покладатися на чоловіка.


Але кожна з цих несхожих жінок колись любила Сашка. Його смерть несподівано зблизила їх. Світлана вважає, що їхня зустріч не випадкова. Мабуть, Сашко звів трьох дорогих йому людей разом перед якимись доленосними подіями. Подругам це припущення здається кумедним. Але настає 24 лютого, і кожна має наважитись на рішучі зміни в житті...

На сторінці ви можете завантажити книгу Довга зима в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Довга зима належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Оксана Калина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Довга зима - Оксана Калина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам