Книги » Новинки » Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців
Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців
Fb2

Книга Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців скачать fb2

Назва: Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців Максим Паламарчук
ISBN: 9786178257637
Мова: Українська
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців fb2

Короткий зміст книги Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців - Максим Паламарчук

Тоннаж американських авіаносців за останні десятиліття збільшився майже у вісім разів. Сучасні патрульні кораблі більші за деякі крейсери ХІХ століття. Це лише один з аспектів розвитку, який проходить ця техніка, конкуруючи не лише між собою, а й з танками, ракетами, бомбардувальниками, безпілотниками, розвідкою та дипломатами, пільговими позиками і торговими ембарго.


У цій книжці військовий експерт Максим Паламарчук описує еволюцію основних бойових кораблів у стратегічному середовищі, як результат взаємодії численних різноспрямованих впливів: політики, технологій, державних бюджетів, поглядів адміралів на тактику застосування флоту і, не в останню чергу, закономірностей та випадковостей війни.

На сторінці ви можете завантажити книгу Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців належить до жанру Спосіб життя, хобі та дозвілля, Транспорт: загальні питання, Кораблі та човни: загальні питання. Електронна книга автора Максим Паламарчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Бойові кораблі. Еволюція лінкорів та авіаносців - Максим Паламарчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам