Книги » Новинки » Звичайні монстри
Звичайні монстри
Fb2

Книга Звичайні монстри скачать fb2

Автор: Дж. М. Міро
Назва: Звичайні монстри Дж. М. Міро
ISBN: 9786171509801
Мова: Українська
Оригінальна назва: ORDINARY MONSTERS (Book #1)
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Звичайні монстри fb2

Короткий зміст книги Звичайні монстри - Дж. М. Міро

Початок циклу темного фентезі про вікторіанську Англію


Чарлі Овід - особливий підліток із тяжким життям. Він постійно потерпає від побоїв, але не має на тілі жоднісінького шраму, бо організм хлопця здатен до швидкого самолікування. Проте Чарлі не єдиний, у кого є надзвичайні здібності: його приятель Марлоу може розплавити або зцілити плоть. Не характерні для звичайних людей вміння привертають до хлопців зайву увагу.


Під супроводом детектива Аліси Квік їх відправляють до маєтку, де перебувають інші діти з надможливостями. Однак виявляється, що мешканцям будинку загрожують темні сили, яким вони змушені протистояти. Чим закінчиться ця боротьба та чи дізнаються друзі всю правду про свої здібності?

На сторінці ви можете завантажити книгу Звичайні монстри в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Звичайні монстри належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Дж. М. Міро повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Звичайні монстри - Дж. М. Міро
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам