Книги » Новинки » Швидкісний поїзд
Швидкісний поїзд
Fb2

Книга Швидкісний поїзд скачать fb2

Назва: Швидкісний поїзд Котаро Ісака
ISBN: 9786175481080
Мова: Українська
Оригінальна назва: Maria Beetle
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга
16

Скачать Швидкісний поїзд fb2

Короткий зміст книги Швидкісний поїзд - Котаро Ісака

Із Токіо до Моріоки вирушає швидкісний поїзд — шінкансен. На перший погляд, усі його пасажири — цілком звичайні люди, які їдуть у своїх буденних справах. Але дехто опинився тут геть не випадково. Сатоші — здається звичайним школярем, але при цьому абсолютний психопат. Він розумний, хитрий та вкрай небезпечний. Кімура — колишній кілер, а тепер простий роботяга та алкоголік у зав’язці. Мандарин та Лимон — двоє найманців екстракласу. Судзукі — добродушний шкільний вчитель. Нанао — «найневдатніший убивця у світі», прозваний так тому, що все його життя — це суцільна низка неприємностей. І на додачу — син авторитетного мафіозного боса. І дехто ще зі своїм особливим завданням…


Ці люди загалом ніяк не пов’язані між собою і опинилися в одному поїзді через примху долі. А втім, одна лише випадковість — і лінії їхніх життів сплетуться у тугий клубок. Не всі з них доїдуть до своєї зупинки. Тому що дуже важко зійти живим із поїзда вбивць.

На сторінці ви можете завантажити книгу Швидкісний поїзд в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Швидкісний поїзд належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Котаро Ісака повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Швидкісний поїзд - Котаро Ісака
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам