Книги » Новинки » Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку
Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку
Fb2

Книга Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку скачать fb2

Назва: Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку Джоанна Стігманс, Рената Лонг-Брайполь
ISBN: 9786178292133
Мова: Українська
Оригінальна назва: Meeting the Needs of the Child Today
Кількість сторінок: 72
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку fb2

Короткий зміст книги Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку - Джоанна Стігманс, Рената Лонг-Брайполь, Міхаела Ґльоклер

До збірки увійшли 5 доповідей, прочитаних на Міжнародній конференції вихователів вальдорфських дитячих садків, що проходила в США у 2008 році. Автори доповідей торкаються актуальних питань стосовно сучасного погляду на потреби дитини дошкільного віку. Представники трьох континентів діляться плодами багаторічних досліджень, а також власним досвідом роботи у сфері медицини та педагогіки.


Ці доповіді можуть стати глибоким імпульсом для дорослих, що самовіддано та з любов’ю захищають і виховують маленьких дітей, турботливо прислухаючись до їхніх потреб у наш час. Вихователі, батьки та лікувальні педагоги зможуть познайомитися з архетипами, що лежать в основі вальдорфської педагогіки, та з сучасним поглядом на дитину, що розвивається і на дорослого, що поруч із нею, у процесі розвитку.

На сторінці ви можете завантажити книгу Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Освіта, Педагогічна психологія. Електронна книга автора Джоанна Стігманс, Рената Лонг-Брайполь, Міхаела Ґльоклер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чого потребує дитина. Сучасний погляд на потреби дитини дошкільного віку - Джоанна Стігманс, Рената Лонг-Брайполь, Міхаела Ґльоклер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам