Книги » Новинки » Під куполом
Під куполом
Fb2

Книга Під куполом скачать fb2

Назва: Під куполом Стівен Кінг
ISBN: 9786171503182
Мова: Українська
Оригінальна назва: Under the Dome
Кількість сторінок: 1024
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Під куполом fb2

Короткий зміст книги Під куполом - Стівен Кінг

Одного дня маленьке містечко в штаті Мен абсолютно несподівано виявляється відрізаним від зовнішнього світу прозорим куполом. Ніхто не може заїхати, ніхто не може виїхати. І поки поселенням шириться паніка, місцевий бізнесмен Великий Джим бере владу до своїх рук.


Оновлення кадрового складу поліції та бандитський стиль управління нового очільника призводять до зростання свавілля й насильства під Куполом. Назовні випливають темні секрети мешканців, тимчасом як кількість жертв збільшується. І лише невелика група людей, разом з колишнім армійцем Дейлом «Барбі» Барбарою, намагається з’ясувати причини появи Купола і позбутися його. Усі вони ризикують життям, адже Великий Джим не збирається просто так поступатися новоздобутою, майже безмежною, владою.

На сторінці ви можете завантажити книгу Під куполом в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Під куполом належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Під куполом - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам